Meidän koirat  - Merjatuulian kennel

KOIRAMME 

SAANA
VIIRU
ELSA
TIKRU

KORENNON KARKKI

Saana, kolmivuotias kuopuksemme on kasvattinarttumme Ilon pentu ja tuli meille tilaustyönä vuonna 2020 Jämijärveltä. Saana on luonteeltaan vauhdikas, iloinen, nöyrä, rutiineita rakastava äipän vauveli. Lauman nuorimmainen on osoittanut erinomaisia taipumuksia rodunomaisessa taipumuskokeessa sekä tietysti kotitreeneissä. Saana rakastaa kaikenlaista nenätyötä, joten harrastusta on laajennettu myös nosework-harjoitteluun.


MERJATUULIAN 

JÄRVIEN JUMALATAR

Viiru on kuusivuotias sekalinjainen ruskea noutaja. Viirun väri ruskea, tuli aikoinaan sattumalta kasvatuslinjoihimme narttumme Taikan synnyttäessä yllätyksenä viiden mustan pennun seuraksi yhden ruskean nartun Lyylin. Siitä sitten haarautui meille linja, jossa ollaan vaalittu ruskeaa väriä aina silloin tällöin.

 Viiru osaa kujeilun kiemurat, mutta osaa olla ihan paras koira mm. siivousapuna. Sukkia ja tossuja mahtuu suuhun useita kerrallaan, joten tehokkuus on taattua. Osaa tämä koira myös noutaa ja riista kelpaa väristä huolimatta. Myös Viiru on suoriutunut noutajien rodunomaisista taipumuskokeessa nuorella iällä hyvin avosanoin. Ja hän on mitä parhain ystävä isolla sydämellä varustettuna - aina valmiina mitä ikinä pyydät!

MERJATUULIAN FROZEN ELSA

Elsa on jo edesmenneen Merjatuulian Siriuksen tytär ja myös Saanan täti-koira. Elsa on se maailman helpoin koira, joka tyytyy vähään ja tottelee pientäkin elettä. Elsa on vaatimattomuuden perikuva, ei tee numeroa itsestään ja tyytyy siihen mitä on. Elsa suoriutui taipumuskokeesta Hannun luotsaamana. Myöhemmin kisasin Elsan kanssa myös nomessa muutamia kertoja. Elsa on porukan peruskallio, joka ei horju vaikka tilanteet muutttuu.

MERJATUULIAN TIIKERINSILMÄ

Tikru on edesmenneen koiramme Stellan lapsukainen ja on tällä hetkellä porukan vanhin ja viisain. 

Herkkä ja reaktiivinen Tikru on Käyttis isolla K:lla. Loppumaton halu noutaa ja tuoda, ja lisäksi taito havaita ja haistaa kaikki. Nuorena Tikrun vauhti ja noutohalu oli jopa haasteellista, eikä allekirjoittaneella meinanneet riittää refleksit sen hallintaan. Taipumuskoe - niin kuin arvata saattaa, oli helpponakki tälle koiralle. Tämä perheemme vanha piika ei ole saanut nauttia koskaan omasta pentueesta, mutta on ollut aktiivisti auttamassa kaikissa kotihommissa ja harjoittanut nuorempana myös remonttitaitojaan.  

Luo kotisivut ilmaiseksi!